Nyheter1 februari 2017
Välkommen till stallet ponnyn Daniel!

21 januari 2017
Välkommen till stallet Uni med ägare Louise!

18 juni 2016
Välkommen till stallet Ior med ägare Sophia!

1 april 2016
Idag flyttade Phoenix till en hingstflock och vi återser honom om cirka två år. Hans mamma Röskja får nu gå med sina kompisar ett par månader tills det är dags för föl nummer två som beräknas komma i juni.

1 april 2016
Välkommen till stallet Gaefa med ägare Maria!

7 mars 2016
I lördags flyttade våra älskade stallvänner med sina 6 hästar. Vi kommer sakna allihopa otroligt mycket men önskar de all lycka på det nya stället. Så nu söker vi nya stallvänner till stallet, och nu islandshästar då stallet helt byter "inriktning" från blandstall till fullfjädrat islandshäststall. Vi kan erbjuda egen box, stora hagar med ligghall i några av de, stor paddock, rundkorall, travbana, otroliga ridvägar i skog och på grusvägar samt en härlig gemenskap. Hör av er till Agneta vid intresse, Agneta.Hoglund@hotmail.com.

17 december 2015
Hemsidan har fått sig en liten juluppdatering, då vi inte har snö ute än så har vi lite snö här inne istället - man tager det man haver. Längesedan en uppdatering gjordes. Vi har fått ett nytt och fräscht paddockstaket och nya hästar har anlänt.

7 september 2015
Och lika fort som sommaren kom försvann den igen, eller nästan iallafall! Solen är kvar, och lite värme men kylan börjar dra in och vinterpälsen börjar sättas på hästarna. Men inga sura miner för det, höst och vinter behövs ju de också.

7 juni 2015
Hästarna har börjat vänjas på gräs, solen skiner och det börjar bli varmare, kan väl bara betyda en sak; äntligen är sommaren på gång!

6 maj 2015
Idag kom det ett litet hingstföl till världen hos oss på Korndal. Grattis till nyblivna mamma Röskja!

8 april 2015
Vi välkomnar den nya hästen Draumur till Korndal.

24 mars 2015
Hemsidan har uppdaterats med en ny sida där du kan finna nyheter som gäller stallarna. Du kan också finna ny information hos hästarnas sidor.

18 mars 2015
Vi har nu fått klart renoveringen av en del av stallet som innan använts som förråd, där har vi bland annat en fölbox för kommande föl.

15 mars 2015
Idag hade vi städdag i stallet, blev ett par rundor med hästsläp fullt av skräp till tippen. Nu har vi ett renskrubbat och ett sopfritt stall!Copyright © 2016 Korndals Gård